Načini plaćanjaGotovinski

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom u nekom od Hijeroglif maloprodajnih objekata.

Pouzećem (gotovinski)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje robe poštaru ili kuriru prilikom preuzimanja.

Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Platnim karticama

U našim knjižarama i na sajtu moguće je plaćanje platnim karticama (debitnim i kreditnim).*

NOVO! Za poručivanje preko sajta omogućili smo opciju odloženog plaćanja do 10 mesečnih rata, koja je dostupna uz Banca Intesa kreditne kartice iz programa MasterCard, VISA i AMERICAN EXPRESS, u okvirima Vašeg kreditnog limita odobrenog od Banke. Plaćanje karticama na rate moguće je za porudžbine minimalne vrednosti 3000 dinara.

*Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Administrativnom zabranom

Ukoliko je Vaša firma ili ustanova sklopila ugovor o kupovini svojih zaposlenih putem administrativne zabrane sa "Hijeroglif DOO", imate mogućnost i ovog vida plaćanja. Spisak firmi i ustanova sa kojima imamo sklopljene ugovore možete pogledati ovde. Da biste kupovali putem administrativne zabrane potrebno je da obrazac Rešenja o administrativnoj zabrani, koji možete skinuti ovde, popunite i overite u svojoj firmi i isti nam dostavite.